Woordvrouw e-book

Naäma rommelde tussen haar aardewerken potten en pannen.  Welke gebruikte ze het meest? Wat zou ze allemaal achter moeten laten? Ze was humeurig en had het even gehad. Nouja, even … de bouw van dat immense geval nam nu al zo een slordige 100 jaar in beslag. En voor wie het nog niet bedacht had: van alle dieren moesten er minimaal 2 stuks mee en dus was haar achtertuin inmiddels in een heuse zoo veranderd.  Het voeren, schoonmaken, in toom houden en tuinieren lag allemaal op haar bordje want manlief was zelden thuis.

Een klein stukje uit het e-book.

In dit boek komen 25 bekende en minder bekende vrouwen uit de Bijbel aan het woord. Bijna alle overdenkingen beginnen met een gemakkelijk en toegankelijk te lezen, geromantiseerd verhaaltje van hoe de vrouw destijds had kunnen denken, leven, handelen en voelen. Op deze wijze hoop ik het verhaal dichterbij te brengen.
Uiteraard is er rekening gehouden met het feit dat de waarheid zoals de Bijbel het presenteert geen geweld aangedaan wordt. Sterker nog, veel achtergrondinformatie en context die de Bijbel niet geeft maar er wel is, probeer ik her en der te verwerken.

Bij elke overdenking zijn er vragen ter verdieping. Of als gespreksvragen wanneer je het boekje gebruikt in een kring of leesgroep. Ook geschikt voor meidengroepen in de tienerleeftijd (13+).

Voor maar 12,95 krijg je het Pdf van dit 90 bladzijden tellend E-book ( A5 formaat).

Meer info + shoppen doe je hier.