Portfolio

In dit portfolio kan je een beetje zien dat ik van afwisseling hou. Van cartoonstijl tot realistisch, van aquarel tot pastel, van biblejournaling of losse flodders tot scrapbookstyle … verandering van spijs doet eten 🤪

De afgelopen tijd mocht ik voor een diverse bedrijven workshops verzorgen.

Zo gaf ik een live workshop voor EDDING en mocht ik 230 live deelnemers laten zien wat je zoal met de nieuwe acrylicmarkers kan doen.

Ook voor Handletteringdoenwezo.nl mocht ik eerder al 2x een workshop op @kreadoe verzorgen. De laatste keer schoven er maar liefst meer dan 600 deelnemers live aan om te leren tekenen en te zien wat je allemaal kan met pastelpotloden.

Voor de members van de website van Karin Joan mocht ik als gastdocent een live workshop verzorgen, diverse vooraf opgenomen tutorials aanleveren en een avond live host zijn voor een thema-avond rondom cartoon-tekenen.

Voor zowel EDDING als Handletteringdoenwezo.nl als voor Lucilight mocht ik al diverse templates, kleurplaten en printables aanleveren.

Op mijn insta TV vind je een paar (gratis) tutorials en timelapses. Ook op mijn facebookpagina hou ik je op de hoogte van waar ik momenteel mee bezig ben.

Klap op de vuurpijl is voor mij de #bikinidames tutorial serie (met live, diverse workshops en huiswerkopdrachten) met meer dan 200 enthousiaste cursisten en lovende reviews. Gevolgd door de serie #dapperedames en #prinsesjewinter.

Catharijneconvent ‘Bij ons in de biblebelt’ 2019

Pastelpotlood


Bikinidames