Mixed media schilderij voor beginners!

Ook als je niet kan tekenen!

In deze serie van 6 filmpjes kijk je over mijn schouder mee hoe ik 2 verschillende mixed media schilderijtjes opbouw.
Het gaat echt om prille basics. Maar ze leveren je een heleboel ideetjes op om zelf aan de slag te gaan. Want ik geef je ook wat tips en truukjes mee hoe je nou iets van een portret kan schilderen (zie foto) wanneer je helemaal niet kan tekenen.

Voor maar 10 Euro kijk jij mee!

Je shopt de serie hier!

Wist je trouwens dat je maar 3 kleuren + wit nodig hebt om de meest uiteenlopende huidstinten te maken? Ook dat laat ik je stap voor stap zien en ontdekken!
En om aan te tonen dat je niet gelijk duur spul nodig hebt om iets leuks neer te zetten, werk ik met opzet met goedkope materialen. Misschien niet de beste kwaliteit – maar om iets nieuws uit te proberen wil je niet gelijk dure spullen moeten aankopen, toch?

Heb je zin om kennis te maken met acrylverf? Om lekker te spelen en te kliederen? Om iets nieuws te proberen? Om mee te kijken in hoe ik deze twee schilderijtjes opbouw?