Dappere dames to go!

Een tutorial serie gevuld met technieken en ideetjes om je te voorzien in heerlijke momenten van ontspannen tekenen! Wederom met de basis van rondjes, vierkantjes en cirkeltjes.

Deze serie startte met een live workshop in september 2021 en in de weken erna volgden de verschillende lessen. En er kwam een tweede live. Op velerlei verzoek is deze serie nu als compleet to-go-pakket beschikbaar. Zodra je je inschrijft krijg je alle lessen + de opnames van de lives in 1 overzicht in je mailbox. Je kan dan direct beginnen!

Wat krijg je met deze #dapperedames to-go-serie?

  • 2 opnames van een live (elk ruim een uur).
  • 4 lessen met in totaal meer dan 12 filmpjes.
  • Een setje oefenbladen die je kan downloaden.
  • In totaal meer dan 6 uur kijkmateriaal en heel veel tekenplezier
  • Minimaal 4 maanden toegang tot al het materiaal.

Omdat haast elke les meer dan een uur duurt heb ik ze opgedeeld in hapklare stukjes van 15 tot max 30 minuten. (Zo duurt les 1 bijvoorbeeld ruim 80 minuten en krijg je dus les 1A, 1B en 1C. )

Je kan deze serie volgen met de materialen van je voorkeur, of dat nu aquarel, markers of potloden zijn. Maar in elke les laat ik je wel kennis maken met een ander product, aquarel, krijtjes, potloden of alcoholmarkers, ik laat je graag zien hoe leuk je met deze materialen kan werken en geef daarbij tips en ideetjes.

Wat je echt nodig hebt is fijn tekenpapier, potlood, gum en een fineliner. Op mijn tips en tools pagina vind je de merken en linkjes waar ik graag mee werk + een kortingscode.

Deze serie is geschikt voor beginnende tekenaars. Ik neem je echt stap voor stap mee! En uiteraard ben je welkom je aan te sluiten bij de facebookgroep Drawing Diva’s (optioneel); een plek waar je als deelnemers elkaar kan inspireren en motiveren.

Tijdens deze tutorial serie heb ik een onderliggende boodschap. Want tijdens het tekenen hoop ik je te laten zien hoe dapper wij vrouwen eigenlijk zijn en hoe belangrijk het is om lief te zijn voor jezelf. Want we kennen het haast allemaal; hoe we worden meegesleurd in de hectiek van de dagelijkse dingen. Of je nu wel of geen kinderen hebt, wel of niet werkt … er zijn altijd een heel stel ballen in de lucht te houden. Met deze serie hoop ik je te midden van die drukte een stukje creatieve ontspanning te brengen en je aan te moedigen vooral lief te zijn voor jezelf.

Dus wil jij tekenen en tegelijk nadenken hoe je lief of liever kan zijn voor jezelf? – Dan is deze serie wat voor jou! We hebben extra aandacht voor gezichtsuitdrukkingen, kleurgebruik, tips voor een mooie bladspiegel en meer.

SHOP HIER! Voor 35,- Euro krijg je meer dan 6 uur tekenplezier!

Tijdens de lessen leer ik je 3 grappige dametjes van verschillende leeftijd en vorm tekenen. met onder andere aandacht voor gezichtsuitdrukking en houding.

Er is aandacht voor het opbouwen van een mooie bladspiegel, voor mooie kleurcombinaties en materiaalgebruik.

Behalve de live workshop en diverse lessen krijg je ook templates tot je beschikking die je helpen met oefenen!


“Het is alsof Sara dit al veel langer doet. Oké, in het ‘echte’ leven is ze ook juf. Je geeft les met veel enthousiasme en ook regelmatig een duidelijke boodschap. Ik heb de cursus nog niet klaar maar weet dat ik nu al aan het vervolg mee ga doen.”

Creatieveling_ Elly over #bikinidames op Instagram