Tutorial serie #Bikinidames

Denk jij niet te kunnen tekenen? Laat mij het tegendeel bewijzen!

Onder het motto ‘Iedereen kan leren tekenen’ gaan we in deze serie aan de slag met driehoekjes, vierkantjes en cirkeltjes en leer ik je stap voor stap, grappige en leuke cartoondametjes tekenen.

Afgelopen Juni lanceerde ik deze tutorial serie voor het eerst. Nadat de inschrijftermijn was gesloten bleven er vragen binnendruppelen of de serie nóg een keer beschikbaar kwam, en bij voorkeur zonder dat je een Facebook account nodig hebt. Bij deze, in een iets gewijzigde vorm en zonder de noodzaak van sociale media, kan je deze serie weer volgen!

Bij aanschaf van deze serie krijg je deze keer gelijk de link naar alle lessen. Deze kan je dan in je eigen tijd en tempo bekijken en herbekijken gedurende 3 maanden. . De serie bestaat uit 6 korte, behapbare tutorials + wat extra bonusmateriaal.

Tijdens deze tutorials hoop ik je stiekem ook een stukje #bodyconfidence mee te geven. Want elk lichaam telt en iedereen mag zich gezien weten; ongeacht leeftijd, kleur of gewicht. Let op – de oorspronkelijke serie startte met een live workshop van ruim een uur. Dat is met deze nieuwe serie niet het geval. Ik beloofde in de oorspronkelijke versie ook maar 4 lesjes – met deze serie krijg je er maar liefst 6.

Je bent ook welkom om je creaties te delen in mijn ‘drawing diva’s – facebookgroep, een platform waar alle deelnemers elkaar kunnen aanmoedigen en inspireren.

Dus wil jij lekker ontspannen leren tekenen – zonder gelijk aan een mega cursus vast te zitten – in je eigen tijd en tempo lekker kunnen tekenen en tegelijk ook nog eens positief nadenken over je eigen lijf?

Dan is deze serie wat voor jou!

Voor wie zich inschrijft voor de combi-deal met de #dapperedames krijgt als exclusieve bonus ook de link naar de live workshop van afgelopen juni waarin ik je meeneem in de basics + je aan de slag laat gaan met een bijzonder bikinimodel.

VOOR MAAR 35 euro ! Schrijf je hier in voor de losse tutorial serie #bikinidames.

Combi-deal met de #dapperedames : Dus ruim 10 lessen + bonusmaterial voor maar 64.95 euro! EN met de extra live workshop van ruim een uur! Schrijf je hier in voor deze deal.

In les 1, 2 en 3 leer ik je 3 grappige dametjes van verschillende leeftijd en vorm tekenen. Stap voor stap. Echt, jij gaat dit kunnen!

In les 4, 5 en 6 geef ik je een kijkje ‘behind the scenes’ qua techniek en hoe je een cartoonpoppetje zelf kan bedenken of opbouwen.

Omdat het allereerste filmpje in het begin iets overbelicht is (maar alsnog goed te volgen) krijg je ook extra bonusmateriaal. Ik neem je mee in de wereld van pastel en alcoholmarkers.


“Sara is ontzettend fijn als workshopjuf. Ze legt ’t rustig en duidelijk uit, met humor. Heerlijke cursus om even lekker te ontspannen. Echt een aanrader. Op naar de volgende!”

Marloes / illustrator


Andrea

Een super leuke cursus met een dubbele boodschap. “Wees een beetje lief voor jezelf”. Door Sara durfde is te gaan tekenen en weet je wat … ik vond dat ik het helemaal niet slecht deed. Natuurlijk dankzij de goede uitleg. Ik kijk uit naar het vervolg.