Tutorial serie #dapperedames

Hét vervolg op de #bikinidames – met nog meer tekenplezier!

Een tutorial serie gevuld met nog meer technieken en ideetjes om je te voorzien in heerlijke momenten van ontspannen tekenen! Wederom met de basis van rondjes, vierkantjes en cirkeltjes.

Eindelijk is er het vervolg op de bikinidames … met, zoals gevraagd, extra aandacht voor gezichtsuitdrukkingen, kleurgebruik, tips voor een mooie bladspiegel en meer.

De serie startte met een live workshop op 13 september en in de weken erna volgen de verschillende lessen. MAAR er komt een tweede live workshop op dinsdagavond 12 oktober 20:00!

Omdat haast elke les meer dan een uur duurt heb ik ze opgedeeld in hapklare stukjes van 15 tot max 30 minuten. (Zo duurt les 1 bijvoorbeeld ruim 80 minuten en krijg je dus les 1A, 1B en 1C. ) En wie mij kent weet dat er uiteraard ook bonusmateriaal aan vast hangt. 😉

Zodra je inschrijft krijg je toegang tot een verborgen pagina op mijn website.Op deze pagina vind je ook de link naar de live workshop en gaandeweg worden er ook de diverse lessen overzichtelijk toegevoegd. Zowel de live sessies als de lessen blijven tot 3 maanden na aanschaf beschikbaar. Zo heb je ruim de tijd om heerlijk te oefenen in je eigen tempo.

Ook tijdens deze tutorial serie heb ik weer een onderliggende boodschap. Want tijdens het tekenen hoop ik je te laten zien hoe dapper wij vrouwen eigenlijk zijn en hoe belangrijk het is om lief te zijn voor jezelf. Want we kennen het haast allemaal: de vakantie is amper voorbij of we worden weer meegesleurd in de hectiek van de dagelijkse dingen. Of je nu wel of geen kinderen hebt, wel of niet werkt … er zijn altijd een heel stel ballen in de lucht te houden. Met deze serie hoop ik je te midden van die drukte een stukje creatieve ontspanning te brengen en je aan te moedigen vooral lief te zijn voor jezelf.

Hoewel de moeilijkheidsgraad ietsje hoger ligt dan bij de bikinidames, is ook deze serie geschikt voor beginners. Want ik neem je echt stap voor stap mee! En uiteraard ben je welkom je aan te sluiten bij de facebookgroep (optioneel); een plek waar je als deelnemers elkaar kan inspireren en motiveren.

Dus kreeg jij geen genoeg van de #bikinidames en wil je nog meer tekenen en tegelijk ook kijken hoe je lief kan zijn voor jezelf? – Dan is deze serie wat voor jou!

Voor 35 Euro krijg je – inclusief bonusmateriaal- meer dan 7 uur tekenplezier! Inschrijven doe je hier.

De #bikinidames nog niet gevolgd? Je kan een duopakket met de dappere dames aanschaffen. Je kan de Dappere Dames los volgen, maar met het duo-pakket krijg je wel extra korting. In plaats van 70 Euro betaal je slechts 64,95 Klik hier.

Tijdens de lessen leer ik je 3 grappige dametjes van verschillende leeftijd en vorm tekenen. met onder andere aandacht voor gezichtsuitdrukking en houding.

Er is aandacht voor het opbouwen van een mooie bladspiegel, voor mooie kleurcombinaties en materiaalgebruik.

Behalve de live workshop en diverse lessen krijg je ook bonus-materiaal. Dit kan bv. in de vorm van een template of extra filmpje of extra huiswerkopdracht zijn.


“Het is alsof Sara dit al veel langer doet. Oké, in het ‘echte’ leven is ze ook juf. Je geeft les met veel enthousiasme en ook regelmatig een duidelijke boodschap. Ik heb de cursus nog niet klaar maar weet dat ik nu al aan het vervolg mee ga doen.”

Creatieveling_ Elly over #bikinidames op Instagram


Super veel geleerd! Wat een talent! En dan leert ze ook nog eens hoe JIJ het ook kan doen! Ik kan niet wachten tot de volgende, dappere dames workshop van start gaat!

Jolanda over #bikinidames op Instagram