Perfect people – they do exist … you are one of them

Binnenkort komen ze eraan… mijn nieuwe serie stempelsetjes. Deze serie start met 2 typetjes; een schoonmaakstertje en een klusopaatje. Maar er volgen er nog meer … een omaatje, een stoere papa, een overwerkte mama … Hou mijn socials alvast in de gaten!

Maar er is meer – ik heb deze typetjes ook gevangen in een stel leuke stoere ansichtkaarten. Nu moet ik zeggen, de oplage is zeer beperkt! Dus je moet er snel bij zijn… De prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen NL – wil je dat ik verzend naar België verzoek ik je eerst contact met me op te nemen.

Wil je een hele oplage (als in meer dan 30 kaarten) neem dan even contact met me op dan kijken we wat ik aan de prijs kan doen.

Deze eerste set van 8 identieke kaarten bestaat uit dit opaatje wat gevangen zit in kerstverlichting. De kaart is dubbelzijdig in kleur afgewerkt op 300gr papier.

Je bestelt het setje hier.

Deze tweede set van 8 identieke kaarten bestaat uit dit een aantal typetjes uit de Christmas Crew stempelsetjes. De herdertjes bij nachte, Maria en een stel zingende engelen. De kaarten zijn dubbelzijdig in kleur afgewerkt op 300 gr papier

Je bestelt het setje hier.

Deze derde set bestaat eigenlijk uit 3 setjes. Je kan bij aanschaf dus ook een setje weggeven.

De 8 kaarten in deze set zijn allemaal dubbelzijdig in kleur bedrukt op 300 gr papier. Het zijn 7 verschillende kaarten waarvan de Perfect People kaart er 2 x in zit.

Je bestelt deze setjes hier.

7 gedachtes over “Perfect people – they do exist … you are one of them

 1. Wat een te gekke cursussen zijn de dappere dames, kranige kerels en de bikini dames. Nooit gedacht dat ik zulke leuke karakter poppetjes kon tekenen, maar Sara laat je erin slagen! Een aanrader om te volgen. Ik kijk uit naar weer een nieuwe cursus!

  Geliked door 1 persoon

 2. De super leuke workshops traveljournaling gevolgd. Met de tips en tricks van Sara is het nu eindelijk wel gelukt mijn vakantie vast te leggen met tekeningen en schilderwerkjes. Met veel plezier en voorpret! Ook leuk om na de vakantie te doen en zo na te genieten. Of die leuke dagjes uit vast te leggen!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Vorig jaar al heb ik de cursussen ‘bikinidames’ en ‘dappere dames’ gedaan. Was zo leuk om te doen en ook veel van geleerd. Ik kan nu zelf cartoonpoppetjes tekenen, ook met een echt persoon als voorbeeld.
  Zo fijn dat de cursussen nog steeds te volgen zijn, want ze zijn tijdloos.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: 10 kadootjes onder de 10€ … en meer | Sara Lindenhols

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s